В Краматорську відбувся зелений сніданок – ділова зустріч у форматі MEET-UP

01.04.2019

28 березня в Краматорську Донецькою торгово-промисловою палатою та партнерськими організаціями (ЛОПЦ “Альтернатива”, Центр екологічних ініціатив “Екодія”, Germanwatch) було організовано ділову зустріч у форматі meet-up «Зелений бранч». Захід відбувся в рамках програми «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Україні» німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України та в рамках проекту «Нова енергія – нові можливості для сталого розвитку Донбасу» через bengo / Engagement Global за сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

 

Метою зустрічі стало не лише інформування про можливості покращення ситуації завдяки «зеленим» проектам міжнародної технічної допомоги та регіональним програмам щодо сталої енергетичної трансформації Донбасу, а й пошук потенційних шляхів та напрямів поширення кращого німецького досвіду з питань «зеленої» енергетики для розв’язання проблем Донеччини.

Присутні представники громадськості, бізнесу та влади обговорили можливості та напрями поширення досвіду енергетичних кооперативів як підґрунтя для покращення енергоефективності регіону; опанування сучасних технологій відновлювальних джерел енергії, зокрема сонячної, покращення взаємодії основних стейкхолдерів.

 

Під час заходу відбулося жваве конструктивне спілкування, яке продемонструвало зацікавленість основних учасників у реальних змінах, було презентовано багато кейсів щодо покращення навколишнього середовища як з вітчизняного, так і з кращого німецького досвіду. Прагнемо змін та покращення навколишнього середовища – це основний меседж, який лунав від учасників заходу!

За матеріалами https://donetskcci.com/full-news/365-v-kramatorsku-vidbuvsya-zeleniy-snidanok-dilova-zustrich-u-formati-meet-up

    *Натискаючи на кнопку, Ви, автоматично погоджуєтеся з Умовами використання сайту
    ×